Srovnávací studie webových stránek prodejců výpočetní techniky v ČR - Růžek, Pavel (2008)
Cílem bakalářské práce je analýza současných trendů při tvorbě webových stránek prodejců výpočetní techniky, vyhodnocení jejich aplikace na skutečných webových stránkách a jejich vzájemné srovnání, posouzení funkcionality.Práce srovnává webové stránky, hodnotí je, uvádí nedostatky a možná zlepšení. Za účelem porovnání stránek byla stanovena hodnotící kriteria zaměřená především na přístupnost, funkcionalitu, viditelnost a design