Srovnávací studie webových stránek prodejců výpočetní techniky v ČR - Růžek, Pavel; Střížová, Vlasta, 1946-; Kubeš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem bakalářské práce je analýza současných trendů při tvorbě webových stránek prodejců výpočetní techniky, vyhodnocení jejich aplikace na skutečných webových stránkách a jejich vzájemné srovnání, posouzení funkcionality.Práce srovnává webové stránky, hodnotí je, uvádí nedostatky a možná zlepšení. Za účelem porovnání stránek byla stanovena hodnotící kriteria zaměřená především na přístupnost, funkcionalitu, viditelnost a design
Vedoucí práce: Vlasta Doc Ing CSc Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses