Aplikace metodologie měkkých systémů na problém jazykové školy - Zeckarias, Simon; Klas, Jan; Kotek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce vysvětluje základní pojmy systémového myšlení, koncept systému, systémové přístupy. Detailní popis metodologie měkkých systému a jejích vlastností. Zasazení metodologie do rámce systémových přístupů. Praktickou studii tvoří definice problémové situace jazykové školy a aplikace metodologie měkkých systémů, následné získání a hodnocení výsledků. Vyvození závěrů o povaze zjištěných řešení a postřehy o použité metodologii
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses