E-government, realita v ČR, tři vybrané elektronické služby z uživatelského pohledu - Šíp, Jan (2008)
Práce je zaměřena zejména na základní elektronické služeby. Sleduje nejen jejich úroveň v jednotlivých státech EU, ale zabývá se i vztahem mezi předpoklady a následným využíváním těchto on-line elektronických služeb občany a firmami. Práce přináší i obecný pohled na e-government, jeho cíle, vývoj atp