E-government, realita v ČR, tři vybrané elektronické služby z uživatelského pohledu - Šíp, Jan; Doucek, Petr, 1960-; Kališová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce je zaměřena zejména na základní elektronické služeby. Sleduje nejen jejich úroveň v jednotlivých státech EU, ale zabývá se i vztahem mezi předpoklady a následným využíváním těchto on-line elektronických služeb občany a firmami. Práce přináší i obecný pohled na e-government, jeho cíle, vývoj atp
Vedoucí práce: Petr Doucek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses