Analýza vnější ekonomické rovnováhy ČR - Vojtíšková, Kristýna; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce pojednává o tématu platební bilance. V úvodní teoretické části je tento pojem definován a proveden rozbor struktury platební bilance podle metodiky MMF. Druhá, praktická, část se zaměřuje na analýzu vývoje platební bilance České republiky v letech 1993 - 2006. Sledován je vývoj jednotlivých účtů a také vývoj ukazatelů zadluženosti a investiční pozice České republiky
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses