IT governance a jeho praktická aplikace - Petržilka, Tomáš; Svatá, Vlasta, 1952-; Kadlec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práce obsahuje popis oblasti IT governance v širších souvislostech, její vývoj a současný stav, dále uvádí hrubý přehled současných nejpoužívanějších metodik, obecně uznávaných praktik a právních regulací v evropském regionu. Dále pojednává o historii zavádění IT governance do firem působících po roce 2000 na českém trhu. V rámci tohoto tématu obsahuje případovou studii o zavádění nástroje pro podporu procesu „Change management“ dle knihovny obecně uznávaných praktik ITIL
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses