Franchising jako metoda vstupu na trh - Urbanová, Renáta; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce se zabývá franchisingem z pohledu franchisanta. V první kapitole je rozebrán teoretický základ franchisingu. V druhé kapitole se zabývám všemi náležitostmi a důležitými informacemi, které si musí franchisant zjistit než vstoupí do podnikání ve franchisingu, např. financování, etický kodex atd. V poslední kapitole ukáži postup Pivovarů Staropramen při vstupu na trh značkových restaurací Potrefená husa a především analyzuji nároky na franchisanty a jejich možnosti v rámci franchisové spolupráce s Pivovary Staropramen
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses