Socioekonomická charakteristika Srí Lanky - Knappová, Jana; Jeníček, Vladimír, 1932-; Horký-Hlucháň, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zaměřuje na socioekonomickou charakteristiku Srí Lanky. V první části je stručně popsána historie, druhá se zabývá etnickým konfliktem mezi Sinhálci a Tamily, v další části je charakterizována současná ekonomická situace na Srí Lance včetně zahraničního obchodu a spolupráce s ČR. Na závěr jsou uvedeny obchodní zvyklosti a kulturní specifika země
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses