Izraelská ekonomika na přelomu tisíciletí Izraelská ekonomika na přelomu tisíciletí - Francová, Olga; Bič, Josef; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
První část práce obsahuje charakteristiku izraelské ekonomiky, popisuje vývoj makroekonomických ukazatelů a sektorů hospodářství na přelomu tisíciletí. Druhá část práce se zabývá vnější ekonomickou pozicí Izraele a dále politikou podpory investic
Vedoucí práce: Josef Bič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; *ekonomika; Izrael; bakalářské práce; Israel; bachelor's theses