Vývoj kurzu eura od vzniku společné měny po současnost - Cyrner, Pavel; Taušer, Josef; Karlíček, Miroslav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tématem práce je vývoj kurzu eura od vzniku společné měny do listopadu 2007. První část práce je věnovaná hlavním událostem, které předcházeli zavedení společné měny. Druhá část, rozdělená do třech období, je zaměřena na popis vývoje USD/EUR kurzu a stanovení pravděpodobných příčin tohoto vývoje na základě fundamentální a technické analýzy
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; fundamentální analýza; bakalářské práce; fundamental analysis; bachelor's theses