Obchodní vazby České republiky a Čínské lidové republiky - Skyba, Jaroslav; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce analyzuje vzájemné obchodní vazby České republiky a Čínské lidové republiky za období 1993 - 2006. Úvodní část je věnována makroekonomické komparaci obou republik. Dále obsahuje kvantitativní a kvalitativní analýzu zahraničního obchodu, smluvní základnu a specifické kulturní odlišnosti v obchodě. Závěr PB patří proexportní politice a SWOT analýze čínského trhu
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; analýza; obchod; bakalářské práce; analysis; commerce; bachelor's theses