Visegrádská skupina - Rypotová, Aneta; Adámková, Vlasta; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce pojednává o vývoji Visegrádské skupiny od jejího vzniku po současnost. Blíže se zabývá posláním, činností a řídícími orgány Mezinárodního visegrádského fondu. Její součástí je rovněž základní teritoriální charakteristika členských zemí Visegrádské skupiny a nastínění ekonomického vývoje od roku 2006 s výhledem do roku 2008. Vzájemný obchod mezi zeměmi V4 je ilustrován na příkladu zahraničního obchodu České republiky s Maďarskem, Polskem a Slovenskem po přistoupení k Evropské unii
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; Maďarsko; Polsko; Slovensko; bakalářské práce; Hungary; Poland; Slovakia; bachelor's theses