WTO - rozšiřování členské základny - Strachová, Stanislava (2008)
Tato práce se zabývá vstupem nových zemí do WTO a obsahuje základní informace o Světové obchodní organizaci, krátký pohled do historie WTO a GATT, popis vstupního procesu, analýzu přínosů a nevýhod vstupu do WTO, postavení rozvojových zemí v této mezinárodní organizaci. Pratická část práce obsahuje analýzu vstupu Číny a Ruska do WTO