WTO - rozšiřování členské základny - Strachová, Stanislava; Steinmetzová, Dana; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato práce se zabývá vstupem nových zemí do WTO a obsahuje základní informace o Světové obchodní organizaci, krátký pohled do historie WTO a GATT, popis vstupního procesu, analýzu přínosů a nevýhod vstupu do WTO, postavení rozvojových zemí v této mezinárodní organizaci. Pratická část práce obsahuje analýzu vstupu Číny a Ruska do WTO
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; Čína; rozvojové země; Rusko; bakalářské práce; China; developing countries; Russia; bachelor's theses