Firemní kultura v nadnárodní společnosti ExxonMobil - Malaníková, Alexandra; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zaměřuje na popis firemní kultury ve společnosti ExxonMobil.Je rozdělena do dvou částí-na teoretickou a praktickou.V teoretické části definuje kulturu jako pojem, její druhy, dimenze kultury a vysvětluje firemní kulturu obecně.Praktická část nejprve představuje ExxonMobil a pokračuje v konkrétním popisu firemní kultury této společnosti.Ta se sestává hlavně z determinantů, které celkovou podobu podnikové kultury nejvíce ovlivňují.Je to především komunikace, způsob organizace, řídící pracovníci a rituály
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses