Perspektivy česko-španělského obchodu s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Machková, Martina; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se nejprve zabývá hospodářským vývojem Španělska od počátku 20. století po současnost a nastiňuje odhad ekonomických ukazatelů do budoucna. Stěžejní částí je charakteristika vzájemného obchodu ČR a Španělska a jeho perspektivy do budoucna. Poslední kapitola je věnována španělské kultuře, jež je České republice stále velmi vzdálená
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; kultura; Španělsko; obchodní jednání; bakalářské práce; culture; Spain; negotiation in business; bachelor's theses