Mezilidské vztahy na pracovišti - Klímová, Kateřina (2007)
Teoretická část bakalářské práce pojednává o pracovních skupinách, faktorech ovlivňujících pracovní skupiny, sociálním styku mezi jednotlivými zaměstnanci. Shrnuje různé vztahy na pracovišti, zejména ty, které nefungují podle zásad slušného chování, jako je diskriminace, manipulace, sexuální obtěžování, mobbing, bossing, bullying a staffing. V praktické části jsou analyzovány a hodnoceny mezilidské vztahy mezi pracovníky cestovní kanceláře Carlson Wagonlit Travel, která se specializuje na zařizování obchodních a služebních cest a ostatních souvisejících služeb. Analýza byla provedena pomocí dotazníkového šetření