Mezilidské vztahy na pracovišti - Klímová, Kateřina; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoretická část bakalářské práce pojednává o pracovních skupinách, faktorech ovlivňujících pracovní skupiny, sociálním styku mezi jednotlivými zaměstnanci. Shrnuje různé vztahy na pracovišti, zejména ty, které nefungují podle zásad slušného chování, jako je diskriminace, manipulace, sexuální obtěžování, mobbing, bossing, bullying a staffing. V praktické části jsou analyzovány a hodnoceny mezilidské vztahy mezi pracovníky cestovní kanceláře Carlson Wagonlit Travel, která se specializuje na zařizování obchodních a služebních cest a ostatních souvisejících služeb. Analýza byla provedena pomocí dotazníkového šetření
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses