Vstup Ruska do Světové obchodní organizace: vývoj vztahů a aktuální problémy - Kalinkina, Maria (2007)
Ve práci se zabývám problémem vstupu Ruska do WTO. Práce je rozdělena do tří částí. První část je věnovaná historii a charakteristice WTO, dále je popsán obecný postup zapojení do Světové obchodní organizace. Druha část je věnovaná jednání o vstupu Ruska do WTO, významu Ruska ve světovém obchodě, předpokládaným následkům souvisejících se vstupem do WTO a konečně současnému stavu jednání Ruska a WTO. Poslední část popisuje postoj členů WTO ke vstupu Ruska