Hospodářská politika Německa - Vohradníková, Denisa (2008)
Práce mapuje vývoj hospodářské politiky Německa od konce 2. světové války po současnost. Charakterizuje poválečnou situaci a determinanty úspěchu koncepce sociálního tržního hospodářství. Další část představuje etapizaci hospodářsko-politických dějin Německa. Závěr podává přehled o tom, jak současné Německo prostřednictvím reforem naplňuje své hospodářsko-politické cíle