Hospodářská politika Německa - Vohradníková, Denisa; Steinmetzová, Dana; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce mapuje vývoj hospodářské politiky Německa od konce 2. světové války po současnost. Charakterizuje poválečnou situaci a determinanty úspěchu koncepce sociálního tržního hospodářství. Další část představuje etapizaci hospodářsko-politických dějin Německa. Závěr podává přehled o tom, jak současné Německo prostřednictvím reforem naplňuje své hospodářsko-politické cíle
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; hospodářská politika; Německo; bakalářské práce; economic policy; Germany; bachelor's theses