Vybrané produkty exportního a projektového financování České exportní banky - Noswitzová, Lucie (2007)
Práce popisuje forfaiting poskytovaný Českou exportní bankou jako možnou formu podpořeného financování exportů v ČR. Konkrétně se jedná o odkup pohledávek s pojištěním a odkup pohledávek z akreditivu. Oba produkty jsou bez regresu