Vybrané produkty exportního a projektového financování České exportní banky - Noswitzová, Lucie; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje forfaiting poskytovaný Českou exportní bankou jako možnou formu podpořeného financování exportů v ČR. Konkrétně se jedná o odkup pohledávek s pojištěním a odkup pohledávek z akreditivu. Oba produkty jsou bez regresu
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses