Analýza a srovnání městské hromadné dopravy v Praze a Českých Budějovicích - Kohoutová, Zuzana (2007)
Teoreticko-metodologická část: prvky městské hro-madné dopravy a jejich charakteristika, používané dopravní prostředky v České Republice. Aplikační část: porovnání měst Praha a České Budě-jovice, historie městské hromadné dopravy, síť linek, současné provozování obou systémů, přepravní tarif a jeho změny, dopravní dostupnost, celkové porovnání dopravního systému v obou městech