Analýza a srovnání městské hromadné dopravy v Praze a Českých Budějovicích - Kohoutová, Zuzana; Mervart, Michal, 1977-; Hejdučková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoreticko-metodologická část: prvky městské hro-madné dopravy a jejich charakteristika, používané dopravní prostředky v České Republice. Aplikační část: porovnání měst Praha a České Budě-jovice, historie městské hromadné dopravy, síť linek, současné provozování obou systémů, přepravní tarif a jeho změny, dopravní dostupnost, celkové porovnání dopravního systému v obou městech
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses