Analýza pražské integrované dopravy - Tázlar, Tomáš (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení pražské integrované dopravy. V části teoretické je pojednáno o IDS, preferenci vozidel a tarifním systému. Praktická část analyzuje PID, kde je zmiňována historie, vozový park, dopravní prostředky, preference vozidel veřejné dopravy, tarifní systém a analýza autobusové linky č. 148