Analýza pražské integrované dopravy - Tázlar, Tomáš; Mervart, Michal, 1977-; Hejdučková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení pražské integrované dopravy. V části teoretické je pojednáno o IDS, preferenci vozidel a tarifním systému. Praktická část analyzuje PID, kde je zmiňována historie, vozový park, dopravní prostředky, preference vozidel veřejné dopravy, tarifní systém a analýza autobusové linky č. 148
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses