Webové prezentace obchodních firem - Zadražilová, Lucie (2007)
Práce je zaměřena na problematiku internetového marketingu, konkrétně na webové prezentace firem. Zabývá se vlastnostmi, který by měl správný web mít, a účely, které by měl plnit. Několik kapitol je věnováno internetovým obchodům. Práce obsahuje praktickou část analyzující webové stránky několika konkrétních společností z hlediska poskytovaných služeb. Dále se zabývá rozdíly mezi weby jedné společnosti v jednotlivých zemích i rozdíly mezi weby společností evropských a amerických