Webové prezentace obchodních firem - Zadražilová, Lucie; Kubálková, Markéta, 1970-; Kubálek, Tomáš, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce je zaměřena na problematiku internetového marketingu, konkrétně na webové prezentace firem. Zabývá se vlastnostmi, který by měl správný web mít, a účely, které by měl plnit. Několik kapitol je věnováno internetovým obchodům. Práce obsahuje praktickou část analyzující webové stránky několika konkrétních společností z hlediska poskytovaných služeb. Dále se zabývá rozdíly mezi weby jedné společnosti v jednotlivých zemích i rozdíly mezi weby společností evropských a amerických
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses