Význam standardizace pro efektivnost výroby ve firmě Sulko s.r.o. - Lang, Jiří; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zaměřuje na zkoumání normativů používaných při řízení výroby ve firmě Sulko s.r.o. Nejprve je tato charakteristika nastíněna v teoretické části, následně je demonstrována v části praktické na konkrétní zakázce. Zvláštní důraz je kladen na normativ průběžné doby výroby. Součástí je dále i charakteristika výrobního procesu z pohledu výrobního managementu
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses