Finanční analýza obchodní firmy RWE Transgas, a.s. - Švejdová, Petra; Chylíková, Hana, 1953-; Drozenová, Alice; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem práce je zhodnotit finanční situaci společnosti RWE Transgas, a.s. v letech 2003 až 2006. V teoretické části jsou popsány metody finanční analýzy, které jsou použity v praktické části k samotnému zhodnocení společnosti. Na základě údajů z účetních výkazů jsou sestaveny skupiny ukazatelů a jejich výsledky jsou porovnávány s doporučenými hodnotami. V závěru je celkové shrnutí o hospodaření společnosti
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses