Systém dopravy v Praze a některé jeho logistické návaznosti - Rybníček, Jakub; Pernica, Petr, 1948-; Hejdučková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hromadná,individuální automobilová a cyklistické doprava v Praze,návaznosti mezi těmito druhy osobní dopravy,nákladní doprava
Vedoucí práce: Mich Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses