Assessment centre - Michalicová, Soňa (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit přínos nové metody výběrového řízení Assessment centre, vyzdvihnout její přednosti, poukázat na její teoretické základy a techniky. Nejdříve seznámím čtenáře s teoretickou částí, kdy nastíním formy a především principy AC. V praktické části popisuji a hodnotím AC AIESECu z pozice pozorovatele