Assessment centre - Michalicová, Soňa; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit přínos nové metody výběrového řízení Assessment centre, vyzdvihnout její přednosti, poukázat na její teoretické základy a techniky. Nejdříve seznámím čtenáře s teoretickou částí, kdy nastíním formy a především principy AC. V praktické části popisuji a hodnotím AC AIESECu z pozice pozorovatele
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses