Outsourcing, zajištění procesů ve firmě - Kuchař, Pavel; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce vymezuje obsah pojmu outsourcing, popisuje příčiny jeho vzniku, stejně jako jeho společenské a ekonomické dopady. Práce vychází z teorií strategického managementu a ekonomické analýzy nových druhů mezinárodního obchodu a zabývá se zkoumáním outsourcingu jako metody, která na jednu stranu pomáhá vytvářet konkurenční výhodu využitím akumulace kapitálu a specializace a z druhé strany jako fenoménu, který propojuje světové trhy snahou o co nejefektivnější alokaci výrobních faktorů
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses