Zavedení značky na trh - Kahánková, Tereza; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce popisuje teorii zavedení značky na zahraniční trh. Charakterizuje specifika trhu s vlasovou kosmetikou a podrobně se věnuje vstupu na český trh s vlasovou kosmetikou formou smlouvy o výhradní distribuci. Příkladem z praxe je postup zavedení italské vlasové kosmetiky Davines na český trh firmou Hevea, vzájemná spolupráce firmy se zahraničním partnerem a následné zhodnocení dosažených výsledků
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses