Strategie rodinné obchodní firmy (vybrané problémy) - Žahourková, Michaela (2008)
Práce se zabývá vývojem konkrétní rodinné obchodní firmy v kontextu historického vývoje a navrhuje možnou strategii pro udržení ziskovosti do budoucnosti. Vývoj je posuzován zejména v kontextu politických změn v České republice a v kontextu změn preferencí účastníků cestovního ruchu