Strategie rodinné obchodní firmy (vybrané problémy) - Žahourková, Michaela; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá vývojem konkrétní rodinné obchodní firmy v kontextu historického vývoje a navrhuje možnou strategii pro udržení ziskovosti do budoucnosti. Vývoj je posuzován zejména v kontextu politických změn v České republice a v kontextu změn preferencí účastníků cestovního ruchu
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses