Analýza image firmy poskytující služby - Navrátilová, Lucie (2008)
Tato práce je věnována problematice image firmy s důrazem na odvětví služeb. V první části se seznamujeme s funkcí image, jejím významem a jejími vztahy k firemní identitě a reputaci a rozebíráme jednotlivé komponenty image. Druhá část je pak věnována analýze image společnosti Aisha, která se zabávý výukou orientálních tanců. Nejprve zjišťujeme aktuální stav image firmy skrze její jednotlívé komponeny a poté tento stav porovnáváme s vizí vedení společnosti. Kde jsou odhaleny rozpory, nabízíme řešení, jak dospět k požadovanému stavu