Analýza image firmy poskytující služby - Navrátilová, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato práce je věnována problematice image firmy s důrazem na odvětví služeb. V první části se seznamujeme s funkcí image, jejím významem a jejími vztahy k firemní identitě a reputaci a rozebíráme jednotlivé komponenty image. Druhá část je pak věnována analýze image společnosti Aisha, která se zabávý výukou orientálních tanců. Nejprve zjišťujeme aktuální stav image firmy skrze její jednotlívé komponeny a poté tento stav porovnáváme s vizí vedení společnosti. Kde jsou odhaleny rozpory, nabízíme řešení, jak dospět k požadovanému stavu
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní ekonomické vztahy [obor disert. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses