Analýza zahraničních ekonomických vztahů České a Slovenské republiky - Stará, Veronika (2006)
Tato bakalarska prace je zamerena na analyzu vzajemnych zahranicnich vztahu (zahranicni obchod a prime zahranicni investice) Ceske a Slovenske republiky v letech 1993 - 2004