Analýza zahraničních ekonomických vztahů České a Slovenské republiky - Stará, Veronika; Plchová, Božena, 1936-; Jirges, Tibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Tato bakalarska prace je zamerena na analyzu vzajemnych zahranicnich vztahu (zahranicni obchod a prime zahranicni investice) Ceske a Slovenske republiky v letech 1993 - 2004
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční přímé investice; zahraniční obchod; bakalářské práce; foreign direct investments; foreign trade; bachelor's theses