Proces formování měnové unie Evropské unie v 90.letech - Machura, Petr; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Kolman, Vladimír, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá deskripcí procesu formování měnové unie Evropské unie v 90.letech. Popisuje jednotlivé kroky, které vedly k zavedení jednotné měny euro a hlavní úkoly a činnosti Evropského systému centrálních bank
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses