CzechInvest- zaměření, nástroje a dosavadní výsledky činnosti - Pokora, Martin (2006)
Práce se zabývá činností vládní agentury CzechInvest od jejího založení po současnost. Je rozdělena na tři části- zaměření, nástroje a dosavadní výsledky činnosti. V první části práce popisuje okolnosti vzniku agentury, na co se zaměřovala ve svých začátcích a jak se toto zaměření postupem doby měnilo. Ve druhé části je popisováno, jaké nástroje CzechInvest používá k prosazení svých cílů. V závěrečné části práce analyzuje dosažené výsledky