CzechInvest- zaměření, nástroje a dosavadní výsledky činnosti - Pokora, Martin; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá činností vládní agentury CzechInvest od jejího založení po současnost. Je rozdělena na tři části- zaměření, nástroje a dosavadní výsledky činnosti. V první části práce popisuje okolnosti vzniku agentury, na co se zaměřovala ve svých začátcích a jak se toto zaměření postupem doby měnilo. Ve druhé části je popisováno, jaké nástroje CzechInvest používá k prosazení svých cílů. V závěrečné části práce analyzuje dosažené výsledky
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses