Finanční pomoc MMF a podmínky jejího poskytování - Brožová, Jana; Helísek, Mojmír, 1958-2021; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce podrobně popisuje možnosti čerpání dodatečných finančních prostředků, které má členská země Mezinárodního měnového fondu. U kažké z facilit je popsána stručně její historie, výše do jaké může země v rámci určité facility čerpat, a systém úročení a poplatků. V práci je také věnována pozornost podmínkám, které daná země musí splnit, aby mohlo čerpání pomoci začít a úspěšně pokračovat. Stručně se také hodnotí dostupnost a účelnost facilit a systém podmínek
Vedoucí práce: Mojmír Helísek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses