Zvláštnosti podnikatelského prostředí Ghany - Mrázková, Tereza (2006)
Práce přibližuje Ghanu, její historii, zvyky a obyčeje, kulturu a obyvatele. Přináší základní údaje o současném stavu ekonomiky a zahraničního obchodu, nastiňuje podmínky a možnosti podnikání v této zemi a průběh obchodního jednání