Zvláštnosti podnikatelského prostředí Ghany - Mrázková, Tereza; Gullová, Soňa, 1954-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce přibližuje Ghanu, její historii, zvyky a obyčeje, kulturu a obyvatele. Přináší základní údaje o současném stavu ekonomiky a zahraničního obchodu, nastiňuje podmínky a možnosti podnikání v této zemi a průběh obchodního jednání
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses