Obchodní využití internetu a intranetu na příkladu konkrétní firmy - Kašpar, Ondřej; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá analýzou situace vybrané firmy z oboru servisu výpočetní techniky. Rozebírá možnosti, které firma má v oblasti marketingu zejména při jeho plánování a tvorbě komunikačního mixu. Věnuje se přínosům plynoucím z využití intranetu s tím spojenými náklady a v neposlední řadě hodnotí možnosti využití internetu k podpoře obchodních aktivit
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; finanční analýza; internet; marketing; obchod; bakalářské práce; financial analysis; Internet; marketing; commerce; bachelor's theses